Opleidingen

Ben je klaar om een vervullende en dynamische carrière in beveiliging te beginnen? Zoek niet verder, want binnen Security Guards bieden wij een erkend opleiding aan in de beveiliging die je voorziet van de vaardigheden en kennis die nodig zijn om uit te blinken in dit essentiële beroep.

Opleidingsoverzicht:

Onze uitgebreide beveiligingsopleiding is de toegangspoort tot het worden van een gediplomeerde beveiliger. Met een toewijding aan excellentie en de focus op praktische voorbereiding biedt ons programma een uitgebreid curriculum dat alle aspecten van beveiliging behandelt, van het beveiligen van objecten tot procedures voor noodgevallen.

Belangrijke opleidingsdetails:

  • Flexibele Startdatum: We starten elke 4 weken met een nieuwe klas, hierdoor kunnen nieuwe leerlingen sneller instromen.
  • Versneld Leren: Hoewel de opleiding maximaal 2 jaar kan duren, kunnen gemotiveerde studenten deze in binnen één jaar voltooien. Jouw toewijding en inzet bepalen hoe snel je jouw doelen bereikt.

 Hoogtepunten van onze opleiding:

  • Uitgebreid Curriculum: Onze opleiding is zorgvuldig ontworpen om je een sterke basis in beveiligingsactiviteiten te bieden. Behandelde onderwerpen zijn onder andere beveiligen van objecten, rapportage en nog veel meer.
  • Examentraining: We geloven in leren door te doen. Ons programma omvat praktische oefeningen die je niet alleen voorbereiden voor je praktijkexamens, maar ook voor de uitdagingen die je als beveiliger gaat meemaken.
  • Deskundige Instructeurs: Leer van doorgewinterde beveiligingsprofessionals die hun schat aan ervaring naar het klaslokaal brengen en waardevolle inzichten en begeleiding bieden.
  • Diplomeren: Na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je een erkend diploma dat deuren opent naar een breed scala binnen de beveiliging.

Waarom Security Guards Kiezen Voor Jouw Beveiligingsopleiding?

Bij Security Guards zijn we er trots op de norm te stellen voor beveiligingsopleidingen. Onze toewijding aan jouw succes strekt zich uit buiten het klaslokaal. We bieden hulp bij het vinden van werk, loopbaanadvies en voortdurende ondersteuning om je te helpen je carrière als beveiliger met vertrouwen te starten.

Klaar om te Beginnen?

Zet vandaag de eerste stap naar een belonende carrière in de beveiliging. Sluit je aan bij onze Beveiligingsopleiding!

Mis deze kans niet om een positieve impact te maken terwijl je een stabiele en veelbelovende toekomst voor jezelf veiligstelt. Schrijf je nu in en laat Security Guards jouw vertrouwde partner zijn op jouw pad naar het worden van een gediplomeerde beveiliger.

Voor inschrijvingsdetails, cursusroosters en aanvullende informatie kun je gerust contact met ons opnemen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze volgende klas!

Inschrijven

    Vragen of een offerte ontvangen?