Diensten

Zorgen voor veiligheid is onze kernactiviteit. Security Guards maakt ieders leefomgeving veiliger door diensten te leveren met betrekking tot beveiliging op diverse plekken zoals; Bouw, Kantoren, Onderwijs, Retail, Luchtvaart, Publieke domeinen en Gezondheidszorg.

Tevens biedt Security Guards uiteenlopende gespecialiseerde beveiligingsdiensten. Maak optimaal gebruik van onze kennis op het gebied van beveiliging en veiligheid door een afspraak te maken met onze deskundigen. Aan de hand van gesprekken en observaties bieden wij de meest effectieve en efficiënte beveiligingsoplossingen naar uw wens.

Meer over onze diensten

WINKELSURVEILLANCE

Winkeldiefstal en roofovervallen lopen jaarlijks tot in de miljoenen euro’s op in de detailhandel en laten ook een impact achter op uw medewerkers.

Bij Security Guards Services & Solutions staat het centraal dat wij voor uw winkel de juiste balans tussen klantvriendelijkheid en effectiviteit kunnen leveren. Daarom zetten wij alleen gediplomeerde en ervaren winkelsurveillanten in die ten alle tijden alert, klantvriendelijk en preventief werken.

EVENEMENTENBEVEILIGING

Van festivals tot voetbalwedstrijden, of u nu een groot of klein evenement wilt organiseren, u kunt Security Guards Services & Solutions altijd inschakelen.

Wij leveren beveiligers die er voor zorgen dat uw bezoekers zich veilig en welkom voelen. Door hun discrete aanwezigheid en ingrijpen wanneer veiligheidsrisico’s zich voordoen, zorgen wij dat uw evenement rustig verloopt.

evenementen

BOUWBEVEILIGING

Diefstal en vandalisme kunnen altijd plaats vinden op bouwplaatsen. Hierdoor loopt u vertraging op en dat kan oplopen tot duizenden euro’s.

Daarom leveren wij gediplomeerde en vakbekwame beveiligingsmedewerkers om dit probleem tegen te gaan. Wij stellen een beveiligingsplan op dat past bij uw budget zodat u met een veilig gevoel uw bouwplaats kunt achterlaten. Onze beveiligers kunnen overdag, ’s avonds en in het weekend ingezet worden.

OBJECTBEVEILIGING

Security Guards levert beveiliging voor uw bedrijfspand en/of -terrein dat binnen en buiten kantooruren inzetbaar is. Onze beveiligers verrichten o.a. brand-, sluitcontrolerondes, regelmatige controlerondes en signaleren onregelmatigheden.

Hierdoor zorgen we ervoor dat uw bedrijf zowel tijdens als buiten kantoortijden beveiligd is tegen vernieling, fraude en diefstal.

ZORGBEVEILIGING

Beveiliging in de zorginstelling levert zijn eigen uitdagingen op. Er is continue een grote stroom van bezoekers, personeel en patiënten/ cliënten, ieder met hun eigen agenda.

De kans dat gewelddadige incidenten en andere calamiteiten uitbreken zijn in een zorginstelling altijd aanwezig. Bij Security Guards Services & Solutions kunnen wij gediplomeerde en vakbekwame beveiligers inzetten om dit soort incidenten en calamiteiten tegen te gaan en de veiligheid van uw zorginstelling te bewaken.

Toezichthouder

Binnen gemeenten staan een ordelijke samenleving en de veiligheid van de inwoners centraal.
Bij Security Guards Services & Solutions kunnen wij gediplomeerde en ervaren toezichthouders leveren om te zorgen voor extra veiligheid op straat en bij uitgaansgebieden.

Samen kijken we naar wat de beste plaatsen zijn om toezichthouders in te zetten en stellen dan gezamenlijk een plan op dat het meest effectief is om de veiligheid te waarborgen waar het nodig is.

Vragen of een offerte ontvangen?