Over ons

Emblem

Wie zijn wij?

Security Guards Services & Solutions is een ISO 9001 gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Verder dragen wij het Keurmerk Beveiliging. Sedert 2018 hebben wij de erkenning van Erkend Leerbedrijf. Hierdoor leiden wij mensen op tot volwaardige medewerkers in de beveiligingsbranche.

 

Waar zijn wij goed in?

Security Guards Services & Solutions is een no non-sense bedrijf.

Ontstaan door twee enthousiaste ondernemers welke, na zelfstandig enkele jaren in de branche te hebben gewerkt, hebben besloten om gezamenlijk verder te gaan. De basis hiervoor is een jarenlange vriendschap welke wij, na voor verschillende opdrachtgevers te hebben gewerkt, de mogelijkheden in de branche zagen om daardoor de basis te creëren om samen een bedrijf te starten.

Security Guards Services & Solutions is een beveiligingsbedrijf dat zich focust op diverse aspecten binnen de beveiligingsbranche.

Het bedrijf bestaat uit diverse pijlers:

– beveiligingsdiensten
– ad hoc beveiligingsdiensten
– evenementen
– verkeersregelaars
– brandwacht
– receptie- en deskdiensten
– academie (leerbedrijf)

Wij staan voor vier belangrijke kernwaarden die tot uiting komen in ons dagelijks handelen en in alle gelederen van de organisatie.

Onze kernwaarden:

Maatschappelijk betrokken

Wij zijn trots op onze publieke taak en wij voelen ons betrokken bij de maatschappij waarvoor we ons werk doen. Daarom weten wij wat er speelt in onze omgeving, in de samenleving en zijn wij ons bewust van de impact van ons handelen. Zo houden wij aandacht voor de persoonlijke situatie van mensen en focus op onze maatschappelijke opdracht. Daarnaast streven wij naar een SROI welke een beeld vormt van de betrokkenheid van onze inzet.

Betrouwbaar

Wij staan voor kwaliteit, integriteit en rechtvaardigheid. Door de dingen die wij doen goed te doen én door de goede dingen te doen. Door te verantwoorden wat wij doen en waarom wij dat doen. Wij leveren zo hoogwaardige publieke dienstverlening met oog voor de persoon.

Verbindend

Wij staan in verbinding met onze omgeving en werken als één organisatie. Hiervoor zoeken wij de samenwerking binnen en buiten Security Guards Services & Solutions. Dit doen wij over de grenzen van disciplines en taken heen. Het gaat ons om het gezamenlijke resultaat.

Deskundig

Wij zijn gedreven en nieuwsgierige vakmensen. Wij gebruiken in ons werk op een verantwoorde manier informatie en technologie, wij anticiperen op ontwikkelingen en wij streven doorlopend naar verbetering. Zo zijn wij wendbaar, jagen wij beleid aan en denken wij in mogelijkheden.

De deugdelijkheid van onze organisatie ligt in de kwaliteit van geleverde dienstverlening.

 

Security Guards Services & Solutions is ook een erkend leerbedrijf.

Op deze manier faciliteren wij stagiaires.
Zij kunnen bij ons ervaring opdoen. Vervolgens worden stagiaires gekoppeld aan een bevoegd stagebegeleider die ze volgt en waar nodig bijstuurt.

Vragen of een offerte ontvangen?